Ποικιλία χρωμάτων και αρωμάτων συνδυάζονται με τους ήχους φυλλωμάτων δημιουργώντας τον δικό σας παραμυθένιο κήπο κάτω από τον ηλιόλουστο Ελληνικό ουρανό.

Αρχιτεκτονική Τοπίου

Συνδυάζουμε την αρχιτεκτονική του κτιρίου και του φυσικού τοπίου με την γεωπονική γνώση και εμπειρία στοχεύοντας πάντα στο επιθυμητό αποτέλεσμα …. Ένα μαγευτικό τοπίο υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Ανάπλαση Κήπου

Ένας κουρασμένος ή απεριποίητος κήπος αποτελεί πάντα τον καμβά για την δημιουργία μιας νέας ζωγραφιάς. Διατηρώντας τα στοιχεία που επιθυμείτε δημιουργούμε νέα τοπία.

Κατασκεύες Έργων Πρασίνου

Με έμπειρο προσωπικό και χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά της αγοράς, εξασφαλίζουμε υψηλή ποιότητα κατασκευής. Με αποτέλεσμα την γραπτή εγγύηση όλων των κατασκευών μας για 1 χρόνο.

Πράσινοι τοίχοι, Ταρατσόκηποι

Μετά από χρόνια αστικής δόμησης έφτασε ο καιρός να καλύψουμε τις επιφάνειες μπετόν με φύτευση. Τοίχοι και ταράτσες πλέον γίνονται χώροι πρασίνου βελτιώνοντας το περιβάλλον που ζούμε.

Συντήρηση Κήπου

Με στόχο την βέλτιστη ανάπτυξη του φυτικού υλικού και την ευρωστία του κήπου σας, παρέχουμε 3 διαφορετικά προγράμματα συντήρησης κατάλληλα να ικανοποιήσουν τις ανάγκες κάθε πελάτη.

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Η γεωπονική γνώση με την κατασκευαστική εμπειρία αποτελούν εφόδια απαραίτητα για την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε κάθε στάδιο έργων πρασίνου.